Тук ще намерите описание на Астро-Таро онлайн събитията, а по-долу има подробности и за това как да се включите в тях онлайн.

Астро-Таро са вечерни събития, които се случват два пъти месечно онлайн – на Новолуние и Пълнолуние. В тях чрез методите на Астрологията, Таро картите, Медитацията и различни ритуали, се свързваме и хармонизираме с циклите на планетите.

Астро-Таро събитието включва няколко части:

1. Говорим си за това, какви са планетарните влияния в момента и през следващите две седмици ( докато Луната се увеличава след Новолунието или намалява след Пълнолуние). Не е необходимо да имате предварителни познания по астрология, подходящо е за всички, като има възможност за въпроси или споделяне.

2. Теглим си Таро карта за периода, която ни дава насока, съвет или предупреждение за процесите, събитията, настроенията, през които ще преминем в тези две седмици.

3. Водена медитация, свързана с пречистване и обновление на енергията ни – всеки път различна, в зависимост от конкретния момент.

4. Ритуал за посяване на новото (при Новолуние) или пускане и освобождаване на остарялото (при Пълнолуние). Изисква се да имате малко листче и химикалка, а на Пълнолуние също запалка и някакъв съд, в който безопасно да изгорите листчето ( керамична чинийка от саксия например ). Може да имате предварителна тема, а може и да оставите на място Вселената да ви подскаже, коя сфера има нужда от раздвижване или пречистване.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ:
Място: онлайн
Вход: предварително, на дарение. Ползвайте линка по-долу или ми пишете, за да ви пратя детайли за банков превод. След като преведете сумата ми пишете на имейла, за да ви пратя линк за участие (моля направете го ПРЕДИ самия ден на събитието). Препоръчителна цена 20лв, но ако не можете да си позволите в момента – давате колкото можете, а пък ако имате възможност, може да дарите и повече, така че да има за тези, които са в затруднено положение.

Директен линк за дарение чрез ПЕЙПАЛ или карта ТУК:

ПейПал адрес: bogy_bo@abv.bg
За банков превод – пишете ми, за да ви пратя детайли.

Срещата се случва през програмата Zoom, така че е необходимо предварително да си я изтеглите.
Добре е да сте сами и на тихо място. Уверете се, че имате работеща камера и микрофон, че сте си заредили устройството, от което се включвате и че сте го фиксирали така, че да можем да ви виждаме и картината да е стабилна (моля, не се движете с телефона).
Включете се 5-10 минути по-рано, за да може да си настроите камерата и микрофона и да сме готови да започнем в 19:00ч.

За контакти:
antarsandhya@gmail.com
тел. 0885 056780

 

Защо точно на Новолуние и Пълнолуние:
Както приливите и отливите се случват изцяло под влиянието на Луната, така и нашите тела (които са съставени от около 70-75% вода), са подвластни на нейната енергия. За това е много важно, да синхронизираме живота си с нейните главни фази.
На Новолуние е добре да се започват нови неща – тогава Луната започва да расте, всичко се развива, разширява, енергията е насочена навън – към действие и активност. Подходящ момент за ново начало, започване на нова работа, проект или връзка.
На Пълнолуние енергията започва да се прибира, навлизаме навътре в себе си. Това е време за равносметка, за пускане на всичко излишно от живота ни, за пречистване както в буквален смисъл (диети, детоксикация, изчистване на къщата, изхвърляне на стари вещи), така и в преносен (приключване на работа или дадени връзки и отношения).
Новолунията и Пълнолунията всеки месец попадат в различни астрологични знаци, активирайки специфични енергии, подходящи за определени сфери от живота ни. Позициите на останалите планети също влияят на цялата картина – те ни подпомагат, възпират или показват, по какъв начин е най-добре да се действа. Когато сме наясно с всичко това, е много по-лесно, да влезем в хармония с протичащите процеси и живота ни се развива от само себе си. Сякаш сме се отпуснали по течението на реката, вместо да се напъваме и да се борим с нея.

Дати и часове на провеждане на онлайн Астро-Таро събитията за 2022г:

2 Януари – Новолуние Козирог – 19ч до 22ч
18 Януари – Пълнолуние Рак- 19ч до 22ч

1 Февруари – Новолуние Водолей – 19ч до 22ч
16 Февруари – Пълнолуние Лъв – 19ч до 22ч

2 Март – Новолуние Риби – 19ч до 22ч
18 Март – Пълнолуние Дева – 19ч до 22ч

1 Април – Новолуние Овен – 19ч до 22ч
16 Април -Пълнолуние Везни – 19ч до 22ч
30 април – Новолуние Телец – 19ч до 22ч

16 Май – Пълнолуние Скорпион – 19ч до 22ч
30 Май – Новолуние Близнаци – 19ч до 22ч

14 Юни – Пълнолуние Стрелец – 19ч до 22ч
29 Юни – Новолуние Рак – 19ч до 22ч

13 Юли – Пълнолуние Козирог – 19ч до 22ч
28 Юли – Новолуние Лъв – 19ч до 22ч

12 Август – Пълнолуние Водолей – 19ч до 22ч
27 Август – Новолуние Дева – 19ч до 22ч

10 Септември – Пълнолуние Риби – 19ч до 22ч
26 Септември – Новолуние Везни – 19ч до 22ч

9 Октомври – Пълнолуние Овен – 19ч до 22ч
25 Октомври – Новолуние Скорпион – 19ч до 22ч

8 Ноември – Пълнолуние Телец – 19ч до 22ч
24 Ноември – Новолуние Стрелец – 19ч до 22ч

8 Декември – Пълнолуние Близнаци – 19ч до 22ч
23 Декември – Новолуние Козирог – 19ч до 22ч

За повече информация можете да се свържете лично с мен тук: