Астро-Таро са вечерни събития, които се случват два пъти месечно онлайн – на Новолуние и Пълнолуние. В тях чрез методите на Астрологията, Таро картите, Медитацията и различни ритуали, се свързваме и хармонизираме с циклите на планетите.

Астро-Таро събитието включва няколко части:

1. Говорим си за това, какви са планетарните влияния в момента и през следващите две седмици ( докато Луната се увеличава след Новолунието и намалява след Пълнолуние). Не е необходимо да имате предварителни познания по астрология, подходящо е за всички, като има възможност за въпроси или споделяне.
2. Теглим си Таро карта за периода, която ни дава насока или съвет за процесите, събитията, настроенията, през които ще преминем в тези две седмици.
3. Водена медитация, свързана с пречистване и обновление на енергията ни, всеки път различна, в зависимост от конкретния момент.
4. Ритуал за посяване на новото (при Новолуние) или пускане и освобождаване на остарялото (при Пълнолуние). Изисква се да имате малко листче и химикалка, а на Пълнолуние също запалка и някакъв съд, в който безопасно да изгорите листчето ( керамична чинийка от саксия например ). Може да имате предварителна тема, а може и да оставите на място Вселената да ви подскаже, коя сфера има нужда от раздвижване или пречистване.

Защо точно на Новолуние и Пълнолуние:
Както приливите и отливите се случват изцяло под влиянието на Луната, така и нашите тела (които са съставени от около 70-75% вода), са подвластни на нейната енергия. За това е много важно, да синхронизираме живота си с нейните главни фази.
На Новолуние е добре да се започват нови неща – тогава Луната започва да расте, всичко се развива, разширява, енергията е насочена навън – към действие и активност. Подходящ момент за ново начало, започване на нова работа, проект или връзка.
На Пълнолуние енергията започва да се прибира, навлизаме навътре в себе си. Това е време за равносметка, за пускане на всичко излишно от живота ни, за пречистване както в буквален смисъл (диети, детоксикация, изчистване на къщата, изхвърляне на стари вещи), така и в преносен (приключване на работа или дадени връзки и отношения).
Новолунията и Пълнолунията всеки месец попадат в различни астрологични знаци, активирайки специфични енергии, подходящи за определени сфери от живота ни. Позициите на останалите планети също влияят на цялата картина – те ни подпомагат, възпират или показват, по какъв начин е най-добре да се действа. Когато сме наясно с всичко това, е много по-лесно, да влезем в хармония с протичащите процеси и живота ни се развива от само себе си. Сякаш сме се отпуснали по течението на реката, вместо да се напъваме и да се борим с нея.

Датите и часовете на провеждане на онлайн Астро-Таро събитията можете да проверявате тук:
или да се свържете лично с мен за повече информация тук: