Индивидуалните сесии, които предлагам, обхващат различни методи, те са насочени към това да ви подпомогнат в предизвикателни или объркани моменти от живота, да ви дадат повече яснота за това, което се случва, да подкрепят процеса на изцеление и трансформация на емоционални, енергийни и физически модели, и симптоми.

Трансформационно Таро – подходящо, ако се чувствате объркани и не знаете накъде да поемете, ако ви предстоят избори и искате да знаете какъв е потенциалът, стоящ зад различните варианти, ако искате да разберете по-дълбоките аспекти на връзката с даден човек, причината за възникнала ситуация, урокът, който е необходимо да бъде научен, за да се излезе от повтарящи се модели. Освен информация, Таро сесията носи и енергийно раздвижване на пластове, тя ви свързва с по-дълбоки и скрити части в самите вас, до които често нямате достъп в ежедневието. В нея също може да се провери, кои методи са най-подходящи във вашия случай. Тези, които аз предлагам са в зависимост от това, дали коренът на темата е от детството (Енергийно Лечение, гещалт) или е родово унаследен (Семейни Констелации).

Енергийно Лечение – ако имате определени трудности или симптоми ( психологически, емоционални, физически), ако се въртите в повтарящи се модели на поведение и сходни сценарии (връзки, работа, неудовлетворение, липса на изобилие, несигурност, страх и т.н.). В сесията ползвам комбинация от различни техники – Енергийна Психология, работа с вътрешното дете, Семейни Констелации, Шаманско Лечение, цветни лъчи, духовни водачи, Акашови записи, Господари на Кармата и т.н.  Необходимо е да имате предишен опит с медитации.