Clipboard03

Моля, прочетете до края, преди да си запишете сесия.


Как се случва Таро сесията:

Таро сесиите се случват през интернет (вайбър, скайп, zoom), или телефон. Продължителността е един час + 5 мин. в началото за запознаване и енергийно настройване, цената е 80лв. Записването в момента става за след около десет дни.

По време на сесията е необходимо да сте сами, да си изключите външните позвънявания и вибрации на тел/вайбър/скайп, да не сте употребявали алкохол преди това. Ако ползвате антидепресанти е добре да ме уведомите предварително.
Важно е да имате добра интернет връзка и да сте на уединено, тихо и спокойно място.
За записване: 0885 056780

Заплащане:

Заплащането става предварително (в момента на записването), за да си запазите часа. Начините са онлайн чрез директен линк с карта, по банкова сметка или по PayPal. Пишете ми, или ми звъннете тук , за да ви пратя данни.
При неявяване в уговорения час сумата не се връща.
Ако нещо се промени в плановете ви и искате да презапишете сесията за друг ден, свържете се с мен до три дни предварително, след това тази опция отпада и сумата не се връща.


Kога е подходяща Tаро сесията:

– при трудности в отношенията: помага да видите по-ясно какво се случва в момента; как ви възприема другият човек; какво предстои в скоро време, какви са уроците, които учите в тази връзка; каква е вашата отговорност в случая; какво е най-добре да направите, за да олекнат отношенията; какъв подход към другия е най-добър

– когато ви предстоят избори: помага да си изясните какво ви носят различните посоки, в които може да поемете

– при промяна на професионалния път: ако имате няколко различни предложения или варианти, може да се провери какво би ви донесъл всеки един избор

– при здравословни или емоционални проблеми: каква е по-дълбоката причина за появяването им; какви методи на лечение биха повляли благоприятно; дали да се обърнете към стандартна или алтернативна медицина; ако имате конкретни специалисти, може да се провери кой от тях е подходящ за вас

– ако имате нужда от яснота, подкрепа и напътствия, свързани с посоката в живота, с духовния път или с усещането, че не сте на правилното си място

– ако искате да си запишете индивидуална сесия, но не можете да се ориентирате коя точно е за вас, може да се провери кой метод би сработил най-добре във вашия случай

В Tаро сесията могат да се задават въпроси свързани с отношенията ви с някого, но неговият личен живот си е негов и не можем да се ровим в него. Децата над 18 години също вече са големи, така че въпроси за техните избори, или техните връзки могат да се задават само с тяхно съгласие – с други думи, не можем да ползваме картите за да получим информация, която самият човек не споделя с нас.

Добре е предварително да си набележите най-важните теми, които искате да разгледате, като въпросите се задават в неутрална или позитивна насока (ако има нужда ще помагам с формулировката). Например, не питаме: „ще ме уволнят ли“ или „ще се разболея ли“, а питаме „ще остана ли на тази работа“, „как съм със здравето“.

Какво значи Трансформационно Таро и как работи сесията :

Сесията Трансформационно Таро е вид енергиен обмен между клиента, картите и човека, който разчита информацията. Това не е просто предсказване на бъдещи събития, а дава достъп до по-дълбоките причини, в живота ви да възникне определена ситуация. Осветлява места вътре във вас, до които често иначе нямате достъп, може да покаже неща, които не ви се иска да видите, които са скрити в подсъзнанието и препречват пътя към осъществяването ви. За да може да се случи такава сесия, има необходимост от спокойствие, уединение и да сте свързани с това, което питате.

Една Таро сесия има за цел да помогне, да се почувствате по-цялостни и да успеете да се свържете с това, от което наистина имате нужда. Да отсеете от хилядите идеи, които имате в главата си това, което би било подкрепящо и би ви дало свободата да сте себе си. Да ви ориентира, кога е момент да се задвижите и кога е добре да изчакате. Картите не предоставят готови решения и рецепти. Те показват потенциала, който стои под повърхността на нещата, за да можете сами да направите своя избор. Все едно вместо да се препъвате в тъмна пещера, да си светнете с фенерче – вече имате по-голяма яснота къде сте и какво ви заобикаля, но накъде ще тръгнете – на ляво или на дясно си остава ваше решение.

Може да видите тук две видео интервюта за Списание Осем, в които си говорим за Таро карти, за книгата ми „Новолуния и Пълнолуния – книга наръчник“ и още други неща :
11.01.2024г: https://www.youtube.com/watch?v=m9k2UYsy9JU&ab_channel=bogomilasandhya
23.11.2022г: https://www.youtube.com/watch?v=lKdf1APMffc

Други интервюта с мен в Списание 8 относно Таро картите (и не само):
интервю от 08 април 2020  тук: 
интервю от 19 април 2019  тук: