Информация и записване за еднодневните семинари по Семейни Констелации:

За записване или ако имате въпроси, се свържете с мен предварително на телефон 0885 056780 или на antarsandhya@gmail.com.

Цена:
– при заплащане дo десет дни предварително – 100лв. (с нея се ангажирате, че ще присъствате, така че при евентуално отказване сумата не се връща, а половината се презаписва за следващия път)
– при заплащане след тази дата  – 120лв.
– на място – 140лв

Събираме се в 11:45, за да може до 12ч да започнем, моля, идвайте навреме. Приключваме към 20 – 20:30ч. (часът е ориентировъчен, добре е да си оставите малко повече време след това).

Тъй няма голяма обедна почивка, ако решите си вземете нещо за обяд, паузите между отделните занимания са по 20 мин.

МЯСТО – студио Ритъм Спейс, кв. Изток, ул. Димитър Николов Гичев 2, линк към карта:
https://www.google.com/…/data=!4m5!3m4

Студиото е в отделна едноетажна сграда, заедно с ресторант Lunchbox, на 50м. от Автогара Юг

От ТУК можете да се ориентирате, кои са основните факти и събития, с които работим по време на групите по Семейни Констелации.

За да се запишете не е необходимо да имате конкретен казус, или да имате опит с метода. Присъствието в групата има трансформиращ ефект за всички участници, като на място се определя с кои теми ще се работи, НЯМА ПРЕДВАРИТЕЛЕН СПИСЪК.

ЗА МЕТОДА:

Семейни Констелации е групов метод, който ни помага да осветлим скритите връзки в семейната ни система, да разберем защо в живота ни се случват повтарящи се ситуации или привличаме определен тип хора към себе си, защо изпитваме затруднения в дадени области, къде е коренът за някои заболявания, симптоми, трудности в отношенията, как да се свържем с ресурсите в живота си, как съзнателно да се отворим за любовта, която тече към нас.

Често в живота си може да се усещаме като жертви на съдбата, сякаш все попадаме на „неправилните“ хора, или нещо постоянно ни спъва в това да сме изобилни, или да се изявим. Когато погледнем през призмата на Констелациите, може да открием, че поведението ни или ситуациите, в които попадаме не са случайни, а повтарят събития от миналото, които са се случили на нашите предци (които може дори да не познаваме). Нещо дълбоко ни свързва и това е нашия подсъзнателен начин да сме лоялни към тях. Констелациите ни помагат да осъзнаем тези скрити взаимовръзки и ни дават възможност, да се свържем по по-здравословен начин с корените си, да застанем на своето място в семейната система, за да можем да живеем живота си пълноценно, в любов и радост.

ЗА МЕН:

Моята среща с констелациите беше през 2005 година и оттогава животът ми се промени. Започнах да виждам различни пластове в отношенията си с хората, различна гледна точка към ситуациите от ежедневието. През 2015 завърших тренинг за Семейни Констелации към школата на Румен Янкулов, а от 2017 съм сертифициран констелатор към същата.

 Посещавала съм редица семинари, тренинги и групи за духовно развитие и медитации, работа с травми, шамански и енергийни лечебни методи. Давам лични сесии Трансформационно Таро ( Таро четене) и Енергийно Лечение (комбинация от различни методи – работа с вътрешното дете, Пренареждане на Матрицата, работа с травми, лечение с цветни лъчи и др. ), в които може да се работи по различни теми, свързани с връзки, взаимоотношения, физически или психологически симптоми, предизвикателни ситуации.